276°
Posted 20 hours ago

TAMIYA TAM58667 58667 Audi 300058667-1:10 RC Quattro Rally A2 (TT-02), Remote Controlled car/Vehicle, Model Building, kit, Hobby, Assembly, White

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Ikkunateipit tulevat aina Tamiya korin mukana, ja niitä teipataan sisäpuolelta ennen maalaamista. Jos maalaat koria ohjeiden mukana tarvitset valkoista, mustaa, sekä savu (smoke) maalia, mutta saat OK lopputuloksen myös vain valkoista maalia käyttäen.

I already had a transmitter and receiver, as well as charger, so the starting point looks as follow. TT-02:ssa on vakiona kitkavaimentimet, ja kaikki 4 ovat täysin samanlaisia. Näitä kasaa helposti ilman työkaluja muutamassa sekunnissa, eli todella helppoa!In addition, it features identical left and right suspension arms and uprights for ease of assembly, plus easy-to-maintain gearboxes. Itse TT-02 runko nyt valmis ja on Audi korin vuoro. Tamiyan korit ovat todella hienot ja erittäin lähellä esikuvaa, joten koriin kannattaa satsata vähän aikaa. Korin viimeistelyyn menee aikaa, kun erilaisia tarroja on yli 60 kpl. Lopputulos on kuitenkin hieno, joten tätä kannatta tehdä rauhassa. Muoviosat ovat aina merkitty kirjaimella (tässä C) ja numerolla. Ohjekirjassa osat ovat sitten merkittyjä esim. C1, mikä tässä esimerkissä on vetoakselit. Näitä näkee myös ohjekirjan sivuilla 22-23 mistä kaikista löytyy kuvia. Itse kasaaminen alkaa voimansiirrolla, eli TT-02:ssa etu ja takadiffit, kardaani sekä muut akselit ja rattaat. Helppo kasata kun seuraa vaan ohjekirjaa tarkasti.

Voltz 4600 battery now in the car, while the body posts front and rear and the front foam bumper have been added to complete the chassis. Jos tuotetta ei löydy verkkosivujen mukaan varastosta ja voit silti tilata sen. Tällöin tuote on ennakkotilattava tuote. Sivulla lukee tieto siitä mikä on arvioitu aika, jossa tuote saadaan toimitettua. Jos mainitussa tuotteessa on valittavana värivariaatioita, voit alustavasti esittää väritoiveen, mutta ikävä kyllä emme voi taata saapuvan tuotteen värivaihtoehtoa varmasti. Tämä riippuu pitkälti toimittajasta, mutta teemme parhaamme saadaksemme toiveenne toteutetuksi. Tämän takia ennakkotilaustapauksissa olemme yhteydessä asiakkaaseen, kun tiedämme toimituksen aikataulun. Näin pyrimme tekemään tilauksesta asiakkaan kannalta sujuvaa ja huoletonta. Kuljetus Kun kasaat rakennussarjaa kannattaa myös huomioida kohdat mihin pitää laittaa rasvaa. Tässä esimerkissä merkattu sinisellä. Audin mukana tulee hopeanvärisiä 5-puolaisia vanteita sekä Tamiyan Radial renkaita. Renkaita kannattaa liimata vanteeseen, ja tähän kannattaa käyttää rengasliimaa. Rengasliima on tähän käyttöön tarkoitettu pikaliima, joka toimii täsäs paljon paremmin kuin normaali pikaliima. Rengasliima on todella ohut, ja muutama tippa riittää hyvin yhden renkaan liimaamiseen. Rengasliiman kanssa kannattaa olla varovainen niin kuin aina pikaliiman kanssa. Tamiya kindly cut the wheel openings perfectly at the factory, so all you need to do is cut out the body along the lower trim lines with proper lexan body scissors. All holes that need to be made are clearly marked, and for this you should use a body reamer as it will make your life so much easier.

Edustamamme RC-maailman ykkösmerkit

The TT-02 uses friction dampers standard, which are easily assembled without tools in just a few seconds. Again, a very beginner friendly way to get started, and better dampers can be added later. All four dampers are exactly the same. Rikkoutunut tai normaalia ylläpitohuoltoa vaativa tuote ei ole automaattisesti takuunalainen. Varsinkin radio-ohjattavien sarjojen kohdalla tuotteen huolto ja rikkoutuneiden osien vaihto lähtökohtaisesti kuuluu kuluttajalle. Asiakaspalvelumme auttaa teitä kysymyksissä koskien sarjanne vikaa ja pyrkien saattamaan sarjanne mahdollisimman nopeasti käyttökuntoon. Sarjojen mukana toimitetaan valmistajan toimesta ohjekirja, jonka avulla vioittuneet osat löytyvät samoin huolto-ohjeet. Tuotetakuu kattaa rikkoutuneet komponentit ei auton huoltoa tai siihen liittyvää asennusta. Halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen kauppamme tuotteeseen tämä edellyttää vaihdettavan tuotteen olevan käyttämätön ja avaamattomassa paketissa. Toisin sanoen palautettavan tuotteen tulee olla uudenveroisessa myyntikunnossa. Tarkastamme tuotteen jälleenmyyntikunnon sen saavuttua meille. Tarkistuksen jälkeen teemme tuotteen ostohintaa (tai erikseen sovittua korvausta) vastaavan lahjakortin kauppaamme, jonka voit käyttää uutta tuotetta tilatessasi. Tuotevaihtotapauksissa asiakas kustantaa itse toimituskulun varastollemme. Kun ostat RC-auton rakennussarjana tarvitset myös muita tarvikkeita. Tämän Tamiya TT-02 mallin mukana paketissa tulee moottori ja nopeudensäädin, mutta tarvitset ainakin ohjausservon, akun ja laturin, sekä lähettimen ja vastaanottimen. Lisäksi tarvitset maalia korin maalaukseen, sekä työkaluja auton kasaamiseen. TT-02 mallia voidaan kasata eri akselivälillä, ajokorkeudella, sekä leveydellä, joten korin ohjeista kannatta katsoa mitkä ovat oikeat valinnat kyseiseen koriin.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Tässä näet autopaketin sisällön. Tamiya on laittanut kaikki osat siististi muovipusseihin, ja mukana on hyvät ohjeet sekä auton kokoamiseen että korin maalamiseen.

1983

This close-up shot shows the bullet-shaped side mirrors, also recreated using separately molded parts.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment