276°
Posted 20 hours ago

Cybex Silver Solution M-Fix SL Child's Car Seat, High Back Booster, with Adjustable Headrest and ISOFIX Compatible, Group 2/3 (15-36 kg), From Approx 3-12 Years, Pure Black

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

i-Size includes a side impact test to ensure that the seats provide better protection from side impacts.

V Evropě aktuálně platí dvě právní normy, které stanovují způsob, jakým musí být testovány všechny autosedačky před tím, než se dostanou do prodeje. Běžně proto u sedaček můžete nalézt tato označení: Specifika značky – Autosedačky Cybex jsou oblíbené mezi rodiči, kteří kromě vysoké bezpečnosti a funkčnosti dbají také na inovace, styl a design. Lifestylová módní značka je dokonale přizpůsobená pro život ve městě. The energy absorbing shell that the seat is made from would help the structure absorb the force of an impact.V podstatě jde o dvě autosedačky v jedné. Pallas M-fix SL disponuje totiž nastavitelným bezpečnostním pultem, který lze využívat v případě dětí spadajících váhou do ECE skupiny I. Pro starší děti od 15 kg a cca od 3 let věku lze autosedačku přeměnit na model Solution M-Fix SL, jenž můžete díky otočným konektorům používat také ve vozech bez systému ISOFIX.

Applicable postcodes: AB1-9, AB36-38, AB40, AB55-56, AB99, FK17-21, HS1-9, IV, KA27-28, KW, PA20-49, PA60-98, PH15-26, PH30-44, PH49-50, ZE,TR21-25,PO30-41 Každá autosedačka musí sednout vašemu vozidlu, aby ji bylo možné bezpečně připevnit. Některé se k sedadlu auta upevňují 3bodovým pásem, jiné zase bezpečnostním systémem ISOFIX. Mějte na paměti, že pro autosedačku se základnou ISOFIX musí mít vaše vozidlo speciální úchyty – ty jsou standardem u drtivé většiny modelů aut vyrobených po roce 2013. Starší vozy tyto speciální úchyty mít nemusí. Pro koho jsou autosedačky Cybex vhodné Inovace jsou doménou této značky. Jednou z nich je také bezpečnostní sada SensorSafe 4-in-1, která vám po spárování s chytrým mobilním telefonem poskytne klíčová upozornění, jež pomáhají předcházet krizovým situacím. Aplikace v mobilním telefonu vás okamžitě upozorní na rozepnutí spony dítětem, při zapomenutí dítěte ve vozidle, při dlouhém pobytu dítěte v autosedačce nebo v případě nepříznivých hodnot okolní teploty. Upevnění ve vozidle – označení sedaček Všechny autosedačky se obecně dělí do několika skupin dle váhy dítěte. Pro správnou funkčnost autosedačky je váha dítěte klíčová, z toho důvodu vždy důsledně dodržujte předepsané váhové hranice. V opačném případě totiž hrozí, že sedačka nebude plnit svou základní funkci, kterou je ochrana dítěte při cestování autem. U jednotlivých skupin uvádíme zároveň i informaci o věku, tu ale považujte pouze za orientační.

Take a look at

K nejdražším autosedačkám Cybex dnes patří nejnovější model Anoris T i-Size vybavený jako jediný celotělovým airbagem (k roku 2023), jehož pořizovací cena atakuje hranici 20 tisíc korun. Dražší jsou pak také sedačky řady Pallas pokrývající široké váhové rozmezí od 9 do 36 kilogramů, jež můžete využívat od 9 měsíců do 12 let věku dítěte. Nejlevnější jsou pak modely určené pro děti od narození až do 13 kg a sedačky vhodné pro děti o hmotnosti 15–36 kg. Cenová hladina Of the 206 products, we discovered that 85 were more expensive and 107 were cheaper than Cybex Solution M-Fix SL Group 2/3 Car Seat. Prices from Cybex Hodnotíme všechny námi zjištěné informace, ale také bereme v potaz výsledky jiných testů a další faktory. Hodnocení uděluje konkrétní redaktor sám a ručně, není tedy počítáno žádným algoritmem. Při hodnocení nehledíme na cenu. So let’s carry on with our Cybex Solution M-Fix SL Group 2/3 Car Seat review and explore the product’s pricing.

Ocenění a bezpečnostní testy – Značka Cybex nasbírala více než 450 ocenění za design, bezpečnost a inovace. Každoročně její nové modely získávají další ocenění za kvalitu, bezpečnost i design.

Often compared with Cybex Solution M-Fix SL

position height-adjustable headrest for the perfect fit and maximum safety The 12-position height-adjustment allows the seat to grow with the child and offers extremely long usability. The head protectors grow with the personal space requirements of the child. Reclining Headrests – The CYBEX patented reclining headrest prevents the child's head from falling forward while asleep and guarantees optimal protection in the case of a side-impact. Překvapením pro vás nejspíš nebude, že jsou mnohé modely autosedaček Cybex nominovány a oceněny prestižními cenami za design. Mezi ty nejznámější patří Red Dot Design Awards a German Design Awards. Má-li autosedačka Cybex v názvu -Fix , pak je schválená pro použití s ISOFIXem i bez něj. Výjimkou jsou ale modely Cybex Juno, u kterých je nutné poutání pásem a současně připevnění ISOFIXem. Pokud autosedačka v názvu -Fix nemá, pak je její instalace možná pouze pomocí 3bodového pásu vozidla. ISOFIX k autosedačkám nelze dodatečně dokoupit.

Cybex Pallas M-fix SL 2021 je rostoucí autosedačka určená pro děti od 9 do 36 kg. Lze ji tedy využívat až po dobu 11 let, čemuž odpovídají i špičkové materiály použité při výrobě. Je vybavená prostorným sedadlem s možností polohování a výškově nastavitelnou, sklopnou opěrkou hlavy, která brání přepadávání hlavičky dítěte mimo ochranné zóny autosedačky. Autosedačka z řady M nabízí všechny dostupné funkce pro bezpečnost za výhodnou cenu. Výběr autosedačky – Stěžejní je vždy váha dítěte, podle které jsou autosedačky rozděleny do několika skupin. Sledujte bezpečnost, ergonomii, ale i komfort pro dítě. Z bodů výše vyplývá, že během života dítěte si nevystačíte s jedinou autosedačkou (hodláte-li s ním pravidelně cestovat autem). Roky letí a stejně rychle rostou i děti, avšak ne každému rozpočet dovoluje kupovat každý rok novou autosedačku. Proto jsou na trhu k dostání také kombinované modely pokrývající několik váhových skupin najednou . Berte ale ohled na nastavitelné bezpečnostní prvky a odolný materiál. Kombinovaná skupina The next step for us was to look at all of the products that fall within the Car seats category, of which we found 206 products at Argos. So we pulled together all of the prices of these products to analyse the average prices as well as finding the cheapest and most expensive options. V současnosti značka Cybex na trhu působí déle než 15 let. Od roku 2014 je součástí velkého čínského světového koncernu Goodbaby International Holdings Limited. Díky kombinaci jedinečného designu, nepřekonatelné bezpečnosti, kvality a důmyslné funkčnosti se během svého vývoje značka Cybex stala lídrem v oblasti dětské bezpečnosti .Nevýhody autosedaček Cybex – Mezi hlavní nevýhody patří vysoká cena a náročnější orientace v nabídce a jednotlivých produktových řadách.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment