276°
Posted 20 hours ago

Alexandrion 7 ******* (500 ml) - Romanian Brandy

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

GUST: Experiența papilelor gustative începe inevitabil cu arome dulci, dominate de note lemnoase, fructe uscate, caramel și accente de vanilie.

italianul Giacomo Justerini și englezul George Johnson, au fondat compania Johnson & Justerini.De la început, compania a încheiat colaborări profitabile cu producători de băuturi alcoolice din regiunile și orașele Europei Centrale. În 1831, un descendent al lui George Johnson vinde afacerea lui Alfred Brooks. Astfel, compania este redenumită Justerini & Brooks. La începutul anilor 1800, frații James și John Chivas au ajuns în Aberdeen unde au început o mică afacere cu whisky. Cererea din ce în ce mai crescută pentru un whisky de calitate i-a determinat să amestece whisky-urile scoțiene pe care le aveau la vânzare. ofertele operatorului privind serviciile și produsele puse la dispoziție. Datele dvs. sunt procesate în siguranță. Pentru The Alexandrion secret lies in its "heart". The wine distillate is left to mature in oak barrels, carefully kept, in ideal conditions, in the cellar.

Aperol este rezultatul a șapte ani de eforturi ale fraților Luigi și Silvio Barbieri, din orașul italian Padua, care au moștenit compania în 1912 de la tatăl lor Giuseppe. Bitter-ul Aperol a devenit popular în perioada interbelică pentru tinerii activi, iar în deceniile următoare, după război, băutura fraților Barbieri a devenit un brand cunoscut în toată Italia, mai ales după ce a devenit ingredientul principal din Aperol Spritz, o variantă a clasicului mix venețian de vin alb cu apă carbogazoasă. După prohibiția din S.U.A, în 1938 Chivas a revenit în America de Nord și în Europa cu blend-ul clasic de 12 ani, produs și în prezent. Multe alte realizări și reforme ale companiei scoțiene din ultimii 80 de ani au păstrat Chivas, printre whisky-urile cu tradiție, dedicate gusturilor rafinate și premiate la evenimente internationale. Popularitatea blend-urilor oferite de frații Chivas a crescut și, odată cu aceasta, afacerea lor. În 1843 whisky-urile Chivas au primit sigiliul regal de la Regina Victoria de Balmoral, iar în 1909, Chivas a cucerit Lumea Nouă: urmașii celor doi frați au creat în New York un blend de 25 de ani, un whisky de lux care a ridicat ștafeta pentru toți producătorii acelor vremuri.

După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia. Alexandrion brandy se alătură primei categorii de produse brandy, datorită calității sale excepționale, cu un echilibru perfect între extractele naturale de lemn de stejar și secretul combinației de arome mediteraneene. Acesta este un produs derivat din tehnologia de ultimă generație. După 270 de ani de comerț și distribuție de băuturi alcoolice, Justerini & Brooks rămâne unul dintre marii furnizori ai Europei, și desfășoară operațiuni în 50 de state din lumea întreagă.

GUST: Unul dintre cele mai populare blend-uri, creat cu simetrie, cremos, cu gust intens și bogat în arome de miere și pere coapte. Se strecoară și aromele de vanilie, alune prăjite și caramel.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment