276°
Posted 20 hours ago

Remington Pro Big Curl CI 5538 Ceramic Curling Iron

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Opdel dit hår i 5-6 sektioner så det bliver mere overskueligt at krølle hele håret igennem. Har du meget tykt hår, kan du opdele håret i endnu flere sektioner

Remington Pro Big Curl Hair Curling Tong – Black/Gold Remington Pro Big Curl Hair Curling Tong – Black/Gold

Hver gang du har krøllet en sektion, er det en god idé at klipse krøllen op med en hårnål. Det gøres ganske enkelt ved at spænde krøllen fast med en hårnål indtil hovedbunden, så krøllen på den måde bevarer dens runde form, mens håret nedkøler. Undgå berøring af krøllerne når de er varmeTidsindstillingen på 8 sekunder kendetegnes ved 3 biplyde, og giver løse bølger. Indstillingen på 10 sekunder kendetegnes ved 4 biplyde og giver bløde krøller, mens indstillingen på 12 sekunder kendetegnes ved 5 biplyde, og giver mere defineret krøller. Resultaterne kan dog variere alt efter hårtype. Den keramiske belægning på krøllejernet i varmekammeret skåner dit hår og giver samtidigt et glansfuldt resultat. Sammenlignet med de andre krøllejern i oversigten, er denne hårstyler det dyreste produkt. Du får dog også mange funktioner for pengene. Til sammenligning med andre krøllejern kan denne hårstyler både tørre, glatte og krølle håret. Hårstyleren fra Dyson indeholder altså flere stylingsmuligheder, og du slipper derfor for at investere i tre forskellige produkter. Babyliss Curl Secret kommer med en tidsindstillingsfunktion, som giver dig mulighed for at lave 3 forskellige krølleeffekter. Tidsindstillingerne er på 8, 10 og 12 sekunder. Jo længere tid, håret holdes inde i varmekammeret, desto mere “defineret” bliver krøllen. Overfladen på Babyliss Pro Sublim Touch krøllejernet er baseret på den nyeste teknologi med en ultrablød keramisk satin-touch overflade. Belægningen er forarbejdet ved hjælp af en nanoteknologi, som sørger for en glat glidning under styling. Belægningen sørger ligeledes for, at give en maksimal beskyttelse af håret og sørger samtidigt for, at varmen ledes jævnt på hele overfladen. Den keramiske satin-touch teknologi i belægningen efterlader håret silkeblødt med en flot, blank overflade.

Pro Big Curling Tong CI5338 | Remington

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov. Dette krøllejern har en stor diameter på 38 mm, og den er derfor perfekt til at lave store og bløde krøller. Krøllejernet passer altså godt til dig, der ønsker et flot men mere afslappet look. Krøllejernet er desuden nemt at indstille, så den passer til din hårtype. Den har 8 forskellige varmeindstillinger med en maks. temperatur på 210 grader. Derudover kommer Classic Curl Tong med en automatisk dvalefunktion, så krøllejernet slukker pr. automatik efter 30 minutters inaktivitet. Del håret op i sektioner – jo mindre totter hår, desto mere spændstige bliver krøllerne. Tager du mere hår, bliver krøllerne mere til bløde bølger. du bare lidt struktur i håret, kan du holde hårtotten i ca. 10 sekunder. Du kan selv justere tiden, så det passer til dine ønsker. Sådan fortsætter du hele vejen rundt, til du sidder tilbage med det ønskede resultat.Denne model er nemlig helt lige i formen (modsat de kegleformede) og med et håndtag med et tydeligt greb til at løfte klemmen over varmelegemet. Babyliss 271CE kommer dog med den moderne, keramiske belægning, som både har den funktion, at belægningen beskytter håret og samtidig får krøllerne en flot struktur og overflade. Med GHD Curve Classic Curl Tong får man et praktisk krøllejern med flere brugbare funktioner. Krøllejernet er eksempelvis forsynet med en støttefod, så man altid kan ligge krøllejernet fra sig under brug. Ledningen er også lang, så man opnår fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Krøllejern - Bedst i test 2023: De bedste krøllejern i test Krøllejern - Bedst i test 2023: De bedste krøllejern i test

The Independent har testet krøllejernet på en testperson med langt og tykt hår. Cloud Nine the Waving Wand formåede at levere et resultat, hvor krøllerne holdte deres form hele dagen, samtidigt med at det gav et mere defineret krøl. GHD Curve Classic Curl Tong er et solidt krøllejern, der kan lave krøller i både langt og kort hår. Krøllejernet er fremstillet med den patenterede tri-zone-teknologi, der med hjælp fra seks sensorer sørger for en jævn og ensartet varmefordeling. Temperaturen er desuden konstant på 185 grader. Sørg dog for, at krøllejernet passer til din hårtype og samtidig kan det, du vil have, det skal kunne — og pas altid godt på dit hår, så det ikke skades.Krøllejernet er også designet med keramisk belægning af perlemor. Den luksuriøse perlemorsbelægning sørger for at fordele varmen jævnt, så du får et smukt resultat på kort tid. Pearl Pro kan altså hurtigt lave flotte krøller på dage, hvor der ikke er meget tid at sætte håret. Derudover er det muligt selv at justere krøllejernets temperatur på mellem 130 grader og 210 grader. Man kan se temperaturen på modellens digitale LCD-display. Hvis der er brug for det, kan man låse temperaturen. Krøllejernet har desuden en konisk tønde-form, som er lavet til at skabe flotte krøller. Denne form gør det nemmere at lave netop de krøller, man ønsker.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment