276°
Posted 20 hours ago

Water ionizer VA-31 Agua Alcalina Prepares 1 Liter of ionized Alkaline Water pH 9.5 and 0.5 Liter of Acidic Water pH 4 in 10 min. Without Filters/Spare Parts

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Râsul este o descărcare fiziologică de empatie asupra unui fenomen care se petrece în jurul tău şi care produce o contracție a mușchilor abdominali, care te descarcă psihic, te apropie de cineva. În orice situaţie critică, încercați să vă gândiți la ceva plăcut şi la ceva care poate vă produce râsul.

Curata stomacul, colonul si ajuta la detoxifierea organismului. Mentinerea unei hidratari corespunzatoare iti ajuta colonul si digestia sa functioneze cum trebuie. De-a lungul lungimii intestinelor, unde apar fazele importante ale procesului de digestie, este mai sanatos sa avem apa alcalina, aceasta fiind preferata de bacteriile bune din intestin. Apa nu contine calorii, asadar nu declanseaza digestia si nu reduce acidul din stomac, ci doar este absorbita in organism sau traverseaza intestinul in cateva minute. Alimente congelate: pulverizati apa acida pe alimentele pe care doriti sa le congelati, astfel incat produsele alimentare, inclusiv pestele si crevetii, sa nu-si piarda aroma atunci cand le veti dezgheta. In prezent exista doua variante prin care se poate stabili potentialul de Hidrogen dintr-o solutie: prin intermediul indicatorilor de pH sau prin intermediului pH-metrului. Apa alcalina ajuta la mentinerea unui nivel echilibrat de pH in organism, care te poate ajuta sa-ti mentii nivelul metabolic si functiile vitale sanatoase. Prin urmare, consumul de apa pi poate ajuta la imbunatatirea nivelului de energie din organism, dar este posibil ca modificarile sa nu fie imediat observabile. Detoxifiaza organismul Un studiu celebru efectuat în 2016 ( 7) spunea că apa alcalină ajută corpul să se hidrateze mai eficient după efortul fizic intens, scăzând vâscozitatea sângelui și alcalinizându-l. Cercetarea a fost sponsorizată de Essentia, unul dintre cele mai faimoase branduri ce comercializează apă alcalină ( 8).Apa alcalina naturala se obtine atunci cand apa traverseaza diferite tipuri de roci si preia minerale care o alcalinizeaza. Cand orice obiect arda, un reziduu de cenusa este lasat in urma. In mod similar, alimentele pe care le consumati lasa un reziduu de „cenusa” cunoscut sub numele de deseuri metabolice. Aceste deseuri metabolice pot fi alcaline, neutre sau acide. Deseurile metabolice afecteaza in mod direct aciditatea corpului.

Este recomandat, totusi, ca apa din natura sa fie testata pentru a se stabili cu certitudine faptul ca este o sursa sigura alcalina. PH-ul (abr. de la potential de Hidrogen) este logaritmul de masurare al ionilor de Hidrogen dintr-o solutie. Mai exact, in termeni populari, cat de „acida” sau „bazica” este o substanta. Conform teoriei acido-bazice Brønsted-Lowry, cand un anumit tip de substanta se dizolva in apa, elibereaza ioni de hidrogen. Chimistii clasifica masurarea concentratiei ionilor de hidrogen drept pH: cu cat pH-ul este mai mic, cu atat este mai mare concentratia ionilor de hidrogen. Concentratia ionilor de hidrogen sau pH-ul joaca o varietate de roluri importante in fiziologia umana. Aceasta apa nu este recomandata persoanelor care sunt sub un tratament medicamentos pentru tratarea anumitor afectiuni cronice sau degenerative, deoarece apa pi poate sa accelereze evolutia acestora. Este recomandat consumul apei alcaline in conditii de efort fizic intens, deoarece aciditatea care rezulta in urma activitatii musculare intense accentueaza senzatia de oboseala, iar prin alcalinizare aceasta este inlaturata. Exista extrem de multe persoane care au dezvoltat un obicei in a nu bea apa si a inlocui lichidele cu alternative precum racoritoare, sucuri, bauturi alcoolice s.a.m.d. Multe persoane sustin ca un suc de portocale poate fi mai sanatos decat a bea apa. Total fals! Pe langa faptul ca, in momentul procesarii, fructele isi pierd toti nustrientii, aditivii si zaharul adaugat din sucurile „naturale” devin foarte daunatoare corpului.Un studiu din 2020 pe animale a constatat ca aportul zilnic de apa alcalina a imbunatatit markerii imbatranirii din ADN-ul soarecilor. Apa alcalina este indicata oricui, cu precadere persoanelor care traiesc in mediul urban, insa nici persoanele din mediul rural nu ar trebui sa neglijeze aceasta sursa de sanatate. De asemenea, apa alcalina ar putea provoca un stomac deranjat, in functie de cantitatea de apa consumata. Contaminantii: Locul din care este colectata apa va determina pH-ul si continutul de minerale, precum si substantele contaminanate. Apa imbuteliata este considerata in general sigura si lipsita de contaminanti nocivi, metale grele, microorganisme si substante chimice precum substante perflorurate sau polifluorurate. Acestea pot fi prezente in unele ape de baut in cantitati minuscule, putin probabil sa afecteze gustul acesteia.

Desi apa pi aduce numeroase beneficii, alcalinitatea in organism poate provoca anumite probleme gastrointestinale si chiar iritatii ale pielii. Apa alcalina efecte secundare Cercetari suplimentare sunt, de asemenea, necesare pentru a confirma alte afirmatii care sustin ca apa alcalina are: Apa alcalină ionizată are o structură moleculară mult mai mică. Astfel că absorbția și hidratarea organismului se face mult mai bine. Sunt necesare studii suplimentare, mai extinse asupra oamenilor pentru a explora aceste descoperiri.

Ce gust are apa alcalina?

Acest organ care este creierul trebuie să funcționeze. Și funcționează la persoanele cele mai inteligente cu 30 la sută. Desi nu exista studii dovedite stiintific, se crede ca apa alcalina ar ajuta persoanele ce sufera de reflux acid, de hipertentiune arteriala, diabet, si colesterol ridicat. Se recomanda ca apa alcalina cu electroliti sa fie bauta dupa exercitiile fizice pentru a rehidrata organismul. Cu toate acestea, nu trebuie sa abuzam nici de apa plata. Va vine in ajutor in ceea ce priveste restabilirea echilibrului alcalin din organism, acesta fiind un aspect care aduce beneficii importante sanatatii. Aceasta apa este antioxidanta si alcalina. Un studiu realizat pe un esantion de 150 de soareci au demonstrat ca soarecii stropiti cu apa alcalina au avut perioada de viata mai mare decat soarecii martor. De asemenea, această apa functionala bogata in hidrogen a fost introdusa ca strategie terapeutica pentru promovarea sanatatii si prevenirea bolilor. Stiai ca ea se gasi si in unele izvoare de la munte? In momentul in care apa trece peste roci si aduna minerale, indicele pH creste iar apa devine alcalina.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment