276°
Posted 20 hours ago

Opulent Oud Musk Blue Black White By Lattafa Halal Attar EDP Spray Perfume 100ml (Opulent Oud)

£9.9£99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

I’d describe it as spicy, sweet and woody if I was to sum it up in a nutshell, and it usually does get a wow reaction due to it’s opulent notes and packaging. Lattafa Opulent Musk, esenta lemnoasa, in acelasi timp, senzuala, compusa din ingrediente imbietoare. Parfumul este unul absolut superb; este puternic, dar nu intepator sau dur, ci unul care te inveleste si iti da o aura misterioasa.

Opulent Red 100ml Eau de parfum by Lattafa Arabic perfume for Opulent Red 100ml Eau de parfum by Lattafa Arabic perfume for

S-a nimerit a fi un cadou minunat pentru soțul meu, dat fiind că atât sticluța cât și cutia catifelata sunt de excepție.Un parfum foarte puternic la pulverizare dar mirosul se stabilizeaza dupa cateva minute si chiar se simte foarte placut. Dacă vă plac parfumurile puternice, care să lase valuri după voi ore întregi şi care să reziste pe haine zile bune, acesta e alesul. Descopera parfumul oriental arabesc “Opulent Oud” intr-o prezentare unica, sticluta de 100 ml pentru Unisex produs de marele producator din Dubai: Lattafa Perfumes.

Opulent Oud Lattafa Perfumes parfum - un parfum unisex 2018 Opulent Oud Lattafa Perfumes parfum - un parfum unisex 2018

Firma noastra are obligatia sa expedieze coletul si sa-l predea curierului, care, la randul sau se asigura ca face toate eforturile sa livreze in cel mai scurt timp. in calitate de client va recomandam sa va asigurati ca sunteti la adresa din comanda in intervalul de livrare al firmelor de curierat, sa va asigurati ca puteti raspunde la telefon cand sunteti sunat(a) de curier, si sa raspundeti la numere de telefon pe care nu le cunoasteti pentru ca, implicit, poate fi chiar curierul. Este atât de puternic încât a fost suficient un singur puf pe încheietura mâinii și toată ziua am simțit mirosul de patchouli pe care îl ador. Reamintim ferm, comenzile plasate si nerdicate sau refuzate la curier va atrag de la sine blocarea accesului pentru comenzi viitoare cu plata ramburs, veti putea comanda doar cu plata cu cardul. De adăugat că după 4-5 ore, mirosul sufocant se domoleşte şi se transformă în ceva plăcut, lemnos, elegant.

Se deschide cu note de lamaie si sofran, urmate de flori albe si oud in inima parfumului, baza opulenta fiind dominata de note lemnoase, rasini de brad si de cedru, ambra si mosc.

Opulent Oud | Olfactiv.ro | Importator oficial Parfum Lattafa Opulent Oud | Olfactiv.ro | Importator oficial

Suitable for all occasions such as birthdays, anniversaries, or on a seasonal holiday, this fragrance will be a hit. Opulent Oud este poate cel mai îndrăgit produs Lattafa și se remarcă prin persistenta, rafinament și un design elegant. Odata intrata in procesul de livrare comanda nu mai poate fi anulata si drept urmare revine ca obligatie a clientului sa ridice comanda de la curier.

Parfumul are un miros destul de puternic, potrivit pentru un barbat care apreciaza mirosul de oud, desi dupa cateva minute devine usor dulce. parfumului îmi dă impresia de compot (nu într-un mod bun) și de bere neagră (nu într-un mod bun), dar după ce se mai așează se duce chestia aia urâtă din început (sintetică) și rămâne un oud afumat, dulce cu ceva note florale. Un parfum care miroase extrem de bine, dar mi se pare ca nu are o performanta foarte buna avand in vedere cat de laudat era acest parfum la capitolul performante, dar tot e superb! In deschidere parfumul ne prezinta arome de scortisoara, trandafir si sofran, notele de mijloc aduc arome irezistibile de caramel si patchouli. Opulent Oud, parfum oriental unisex, care este ambalat intr-o cutie de catifea neagra, sticla neagra, iti face o prima impresie incantatoare.

OPULENT OUD 100ML EDP - The Perfume Closet Ltd

Arome fructate, proaspete de mar verde si bergamota, insotite de arome sofisticate de sofran si rubarba deschid oda, in timp ce notele de mijloc ne pierd in mirosuri de iasomie, ambra, lemn de casmir, oud (lemn de agar) si trandafir de Taif. Notele de varf sunt sofran, note florale si citrice; notele de mijloc sunt Lemn de Agar(Oud), ambra si caramel; Notele de baza sunt rasini, note lemnoase, vanilie, paciuli si mosc. Comanda dvs va fi livrata in 24 ore de la primirea mesajului de finalizare ambalare comanda si predare catre curier. Comenzile plasate si neridicate sau refuzate la livrare aduc de la sine restrictionarea accesului pentru comenzi cu plata ramburs pe acest site, ve-ti mai putea comanda doar achitand comanda cu cardul. Are mai multă ambră și mosc decât mă așteptam și pentru mine are și o notă de trandafir, deși nu am găsit-o în descriere pe Fragrantica.Specificațiile și imaginile produselor au caracter informativ și nu constituie obligativitate contractuală. Produsele comercializate sunt autentice si conforme cu certificatul de autenticitate emis de fabricant.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment