276°
Posted 20 hours ago

Select Women's Profcare Sport-bh

£17.41£34.82Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Rigtig mange kvinder er ikke klar over vigtigheden af ekstra støtte til deres barm, når de løber eller er aktive på andre måder. Først og fremmest er det vigtigt, at stoffet omkring skålene er så fast som muligt for at give god støtte og på samme tid også holdbarhed. Herefter skal selve stropperne være faste og konstrueret med justeringsspænder, så du let kan afkorte og forlænge længden. Hertil er det vigtigt, at stropperne er så stramme, at du kun har plads til at placere to fingre under dem for at opnå den bedste støtte.

Afslutningsvist er det vigtigt, at elastikbåndet, som er placeret under barmen, sidder stramt og godt til hele vejen rundt, så sportsbh’en hverken glider op eller ned, når du er aktiv. Hvilken sportsbh er den bedste? Vælg blandt de tre niveauer i forhold til, hvor anstrengende aktiviteter, du skal udføre. Den første har vi kaldt for Level 1. Denne sports bh giver medium support og er ideel til for eksempel yoga eller powerwalk, hvor der ikke er kraftige bevægelser og hop osv. Det næste er Level 2. Her får du en stærk støtte. Level 2 er god til løb og spinning, eller hvis du eksempelvis danser eller går til fitness-holdtræning. Den sidste kategori, er den med den største støtte. Level 3 giver dig nemlig ekstra stærk støtte og er velegnet til high-impact sportsgrene, som ridning og crossfit, hvor du laver mange hårde bevægelser, som eksempelvis løb, cross training eller HIT. Sammensæt dit eget favorit sportstøj Hos Hunkemöller har vi delt vores sports bh’er op i tre niveauer. Det er for, at gøre det nemmere at vælge din brystholder til når du dyrker motion, ud fra hvor aktiv du regner med at være, og hvor meget støtte af barmen, der vil være behov for. Det er nemlig super individuelt, om man har små eller store bryster, og om aktivitetsniveauet er lavt, moderat eller super højt. Har du spørgsmål til korrekt valg af sports bh, pasform eller noget helt tredje er du desuden altid klar til at ringe til vores kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig. Hvorfor er en sports bh vigtig?

Hvorfor er en sports bh vigtig?

Generelt er det svært at svare på, hvilken sportsbh der er bedst, da vi kvinder er forskellige – både når det kommer til facon, aktivitetsniveau og behov. Dog har vi testet en lang række løbe bh’er for at give dig inspiration og hjælp til valg af den bedste sports bh. Dog kræver dette blot tilvænning – mens du på samme tid vil opleve en helt anden fornemmelse, når du løber eller er aktiv på andre måder, da den stramme pasform vil resultere i langt bedre støtte. En sports bh med god støtte og pasform er et must-have, til når du dyrker sport, løb og fitness, uanset hvilken størrelse du bruger. Sports bh'er fra Hunkemöller er behagelige og giver den støtte du har brug for under din workout. Uanset ens bryststørrelse er det altid en god ide at benytte en sports bh, hvad enten man udfører hård intensiv træning eller lettere træning. En god sports bh sikrer, at man undgår at skade brystvævet, som kan forårsage brystsmerter når kroppen udsættes for ekstra belastning fra motion, som eksempelvis inkluderer hop, løb, dans og andre aktive bevægelser. Hvis først ligamenterne ved brystet bliver strukket, er der ingen måde at udbedre skaderne på. En almindelig klassisk bh giver langt fra den støtte, som kræves for at undgå skader, når der er fart på til træning. Generelt reducerer en almindelig bh bevægelserne i brystet med 35%, mens den rette sport bh kan reducere helt op til 70%. Når du skal vælge sports bh til træning, er det vigtigt at modellen giver den helt rigtige støtte til barmen. Du bør vælge din sports bh ud fra den aktivitet du skal lave. Sørg for at vælge en sports bh eller sportstop med behagelige stropper, den rette størrelse, pasform og stil, så du ikke får smertefulde gnavsår under træningen, samtidig med at du føler dig godt tilpas. Vælg mellem 3 støtteniveauer, og få den sports bh, som passer bedst til dig!

Hvis der stikker hud fra din armhule ud over bh'en, eller det buler ud på ryggen, så er den nok for lille, men det kan også hjælpe at prøve andre modeller. Du kan prøve med Swoosh-bh'erne, da de er gode alsidige bh'er, selv hvis du har en større barm. Nu har du styr på det basale, når du skal finde den rette pasform, men det er ikke altid så enkelt. Vores kroppe har alle forskellige former og størrelser, og ind imellem er der bare nogle modeller, der ikke fungerer for os. Det er altid en god idé at afprøve nogle forskellige modeller for at finde ud af, hvad der fungerer med din krop. For at være sikker på at din sports bh sidder som den skal, er der tre forskellige ting, du skal sikre dig: Men uanset om du har en lille eller stor barm, er en sports bh utrolig vigtig, da en almindelig bh giver under halvt så meget støtte som en god sports bh. Måske er du på udkig efter en sports bh med lynlås? En sports bh med bøjle? En sports bh med push up? Eller måske en adidas sports-bh, en nike bh eller en sports bh til løb fra andre populære mærker?Ifølge flere undersøgelser har det nemlig vist sig, at en almindelig bh reducerer brystets bevægelser med op til 38%, mens de bedste sportsbh’er på markedet er med til at reducere bevægelse med op til 74%. Og denne ekstra støtte er en vigtig faktor, hvis du ønsker at undgå hængebryster. Du kan vælge mellem flotte træningstoppe eller trænings-bh’er i lækkert materiale af rigtig god kvalitet og i mange forskellige størrelser, som holder din barm på plads. Om du er ung teenager eller moden kvinde, så forkæler vi med flotte modeller og farver. Ønsker du indlæg, push up, frontlukning eller formstøbte design, så køb dem her uden at gå på kompromis. Vores behagelige modeller følger damemoden - om det er forårsmode eller efterårsmode indenfor sports bh’er og sportstøj, så har vi hvad du mangler. Husk at du bør skifte din sports bh ud jævnligt, da den vil miste noget af evnen til at støtte efter 6-12 måneders brug. Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse eller hvilken type du bør vælge, så læs vores guide om sports bh’er eller kom blot forbi en af vores mange butikker landet over. Mange kvinder tror fejlagtigt, at en sports bh skal sidde på samme måde som deres almindelige bh. Men for at sportsbh’en kan tilbyde din barm støtte nok, er det vigtigt, at den sidder godt til hele vejen rundt, hvilket ofte kan føles ubehageligt i starten.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment