276°
Posted 20 hours ago

PUMA Women's Carina Lift Sneaker

£21.635£43.27Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

Podignite svoj izgled na viši nivo sa Puma Carina Lift ženskim patikama. Carina ulazi u novu sezonu sa osveženim, autentičnim i otmenim stavom. Ostajući verne svom klasičnom DNK, ovogodišnje izdanje ima i neke nove dodatke kao što je sintetičko gornjište i usavršeni stil. Specifikacija: Ženske lifestyle patike Plitak profil Pertlanje Sintetičko gornjište SOFTFOAM+ uložak Posebno prilagođene obliku ženskog stopala Gumeni đon.

PUMA Carina Lift | Sport Vision PUMA Carina Lift | Sport Vision

Tijekom toplijih dan ženske platnene Puma tenisice možemo kombinirati s prozračnom maksi haljinom. Ovakva kombinacija je ženstvena i elegantna, a ujedno i casual. Za jutarnju kavu s prijateljicama tenisice možemo upariti s običnom majicom kratkih rukava i mini suknjom od trapera. Ove tenisice odlično će izgledati i u kombinaciji s laganom bluzom i lepršavim hlačama širokih nogavica. Ove je patike moguće kombinirati s raznim modnim stilovima i komadima odjeće. One su jednostavno toliko kultne da su same po sebi dovoljne da podignu svaku modnu kombinaciju. Ženske Puma tenisice nisu isključivo obuća za vježbanje ili trčanje, one itekako imaju mjesto u modnom izričaju žena koje prate trendove.Gotovo da ne postoji obuća koja će sve poglede skrenuti k vašim stopalima kao što su to kvalitetne i moderne patike. Posljednjih nekoliko sezona, tenisice s povišenim potplatom (platformom) postale su must-have. Creation Consumer Finance Ltd is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (Register no. 311518).

PUMA CARINA LIFT | Sport Vision PUMA CARINA LIFT | Sport Vision

Carina ulazi u novu sezonu sa osveženim, autentičnim i otmenim stavom. Ostajući verne svom klasičnom DNK, ovogodišnje izdanje ima i neke nove dodatke kao što je sintetičko gornjište i usavršeni stil. John Lewis plc, registered office: 171 Victoria Street, London SW1E 5NN. Authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (Register no. 724309) for the purpose of introducing the credit provided by Creation Consumer Finance Ltd, registered office: Wellington Buildings, 2-4 Wellington Street, Belfast BT1 6HT. Puma tenisice, naravno, ne zaostaju za modnim trendovima pa je i ova kompanija ponudila svojim kupcima veliki izbor upravo takvih modela. Zbog svog povišenog potplata i anatomski oblikovanog gazišta ove su tenisice iznimno udobne i kao stvorene za šetnje ili za trčanje. Slažem se da Intersport S Trgovina d.o.o. koristi moje lične podatke iz ovog obrasca za direktni marketing (informisanje o novitetima i specijalnim ponudama) putem e-pošte, redovne pošte, SMS-a, MMS-a, push poruka. Puma tenisice već desetljećima nose vrhunski sportaši i sportašice. Međutim, ova je obuća postala i jedan od vodećih trendova ulične mode kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Ženske Puma tenisice omiljena su sportska obuća mnogih djevojaka i žena na ovim prostorima.

Ono po čemu su ženske Puma tenisice posebne je svakako vrhunska kvaliteta izrade. Ako ste u potrazi za izdržljivom sportskom obućom koja će ujedno biti i moderna, onda su ženske Puma tenisice pravi izbor za vas. Ženske Puma tenisice s platformom pravi su modni hit Upravo ove ženske Puma tenisice najčešće viđamo na influencericama diljem svijeta. One se mogu uspješno kombinirati na mnoge odjevne kombinacije. S čime god da ih uparite, izgledat ćete jednako trendi. Kako kombinirati ženske Puma tenisice? Sustainable Apparel Coalition, Leather Working Group, Better Cotton Initiative, Fair Labor Association

PUMA Womens Trainers | Sports Direct PUMA Womens Trainers | Sports Direct

Tvrtku Puma osnovala su braća Rudolf i Adolf Dassler u obiteljskom domu svojih roditelja u Njemačkoj još davne 1919. godine. Od svojih početaka do danas, Puma je sinonim za vrhunsku kvalitetu u industriji sportske odjeće i obuće. Proširujući svoju grupu obožavaoca, ovaj model ima jedinstveni rad, kao i mešavinu materijala na gornjištu, čime se izdvaja i pruža nov i sveži izgled postojećoj ponudi Puma patika. Puma CARINA LIFT su dečije lifestyle patike za tdevojčice koje su u novu sezonu ušle sa osveženim, otmenim i autentičnim stavom, ostajući verne svojim osnovama. Označite kraj svog najdužeg prsta na papiru (možda će vam trebati prijatelj koji će vam pomoći) i izmeriti od zida do oznake

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment